WEDDING

Gefeliciteerd met jullie verloving! Een bruiloft is misschien wel het belangrijkste feest van je leven. Dit wil je goed geregeld hebben, maar waar moet je beginnen?

Ik neem dit volledig voor je uit handen en lever maatwerk. Veel bedrijven proberen je een bepaalde show te verkopen en koppelen je daarna pas aan een DJ. Ik ben van mening dat juist de DJ het belangrijkste onderdeel is in jullie trouwfeest en dat daarna pas de show komt.

De muziek wordt 100% gefinetuned op jullie wensen en door mijn ruime ervaring is echt ALLES mogelijk. Als jullie Remzy Entertainment boeken, krijgen jullie DJ Remzy een van de beste allround DJ's van Nederland, met een bewezen tevredenheid van ruim 13 jaar.

Ik werk met 1 standaard show, maar  kan dit uitbreiden naar wens met alle mogelijk denkbare opties. Dit zorgt voor transparantie in de prijs en je betaald nooit voor iets dat je eigenlijk niet nodig hebt.

Neem contact op

"Till dance do us part"

"Wij willen je graag nog via deze weg extra bedanken, het was al een fantastische dag maar wat jij hebt gedaan tijdens het feest was magisch. Echt iedereen heeft gedanst en wij hebben volop genoten van elke nummer en de sfeer. Het was echt ons feestje en de rest mocht lekker meedoen. Nu twee weken later, krijgen we allemaal complimenten waaronder de keuze van onze DJ. Reacties als hoe de overloop van nummers ging, zo soepel, dat je geen één moment pauze had genomen, dat wanneer je van genre veranderd toch de muziekstijlen goed overliepen. Kortom ze waren weggeblazen door jou. Maar goed, wij hebben ook gezegd we alleen het beste hebben gekozen voor onze bruiloft."

Jelle & Juliette - Bruidspaar

Wat mijn laatste bruidspaar van mijn performance vond

Meer recensies lezen?
Klik HIER